Sunday, November 27, 2016

Hari Jadi Eryna ke-7


Assalamualaikum


Bulan 8 ritu celebrate besday Eryna yg ke 7 tahun.. ala kadar je.. mcm tahun² lepas jg..asalkan ada lilin atas kek aising..cuma, tahun ni rasa lebih meriah skit sbb sambut kat kampung.. blh makan best²..tokma dia masak...hehhh..kali ni tokma masak mee rebus.. terbaekkk!!!

 petang sebelum majlis.. 


 Memandangkan tahun lepas order kek mahal tp xsedap, maka ummi pun dengan penuh kasih sayang menggigihkan diri buat black forest cake..rupa x gah la kalau ummi buat.. xpelah, asal sedap..wakakaka koya!
Konon² xnak membaking sehingga ada rumah sendiri, tp jiwa ni xboleh lah...kena jg main masak²... kalau x, stress jadinya..alam terasa sepi..hidup x bererti..gituuuuu....

Adegan paling lucu masa tiup lilin..besday girl xsempat tiup..abg aniq n sepupu² yg 'tolong' tiupkan lilin kek..apa lagi..nangis la besday girl..saat paling ditunggu² berkecai sekelip mata... terpaksa la nyalakan semula lilin, nyanyi bagai.. mujur x lama merajuk...malu agaknya..nangis bersungguh bercucuran air mata tp suara xdengar...


 utk masjlis kali ni, share bajet dgn kak fatin tin tin.. kak faten pun nak celebrate jg..nak bakar ayam katanya.. brape ekor ntah ayam dipertaruhkan..tp sayang, baru seround dua membakar, hujan turun lebat..lama plk tu.. ummi xdan nak menghayati mlm BBQ dibawah sinaran bulan purnama dan bintang² yang berkelipan..bertempiaran lari masing-masing... aduhai... ayam bakar amik ikut tingkap...hahaha.. tp kenyang tetap kenyang..puas hati.. 


antara jajan yang x berapa elok utk bg anak-anak... xde jajan bdk² komplen plk... kasi can la ini mlm... 

byk lagi makanan..xdan nak amik gambar..hujan kan... hujan rahmat..

alhamdulillah, semua yg dtg cukup makan..next time kita berparty lagi... saje sonok-sonok...



ok, bye!! 



2 comments:

  1. Assalam Siti..Akhirnya update gak blognya.Alhamdulillah dah sihat dari sakit gigi.siti dah kelik kelantan ye?

    ReplyDelete

  2. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete